visites

 

Visita guiada

La visita guiada comprén el pati d’entrada, amb la torre gòtica, pati dels tarongers, claustre mudéixar, antiga església amb capella barroca, antiga sala capitular amb la imatge de la Mare de Déu de la Salut, l’almàssera amb el fresc del Pare Borrás, el refectori, sitja, cup, cavallerisses, antiga cuina dels frares, a més del claustre superior, obert en 2015, d'extraordinària bellea i d'estil gòtic, a on destaquen les seues escultures gòtiques policromades, la porta dels lleons, el saló d'armes, els impressionants jardins romàntics i l’aqüeducte gòtic que ho rodeja.

Es prega puntualitat als horaris d’entrada en les visites guiades.

La duració aproximada de la visita guiada és de 1 hora i 30 minuts. Si ho desitja pot descarregar la guia de visita a Sant Jeroni de Cotalba en pdf.

Venda d'entrades

Pot adquirir les entrades anticipades per internet en el portal de venda d'entrades. Trie la modalitat de visita i la data.

 

Pot adquirir també les entrades en el mateix Monasteri abans de la visita, però degut a que l'aforament màxim de la visita guiada és limitat, en cas de màxima afluència de públic no podem assegurar-li que queden entrades disponibles per al mateix dia.

Horaris de visites

Dijous

  • 11'30 h. Visita guiada.

Dissabtes

  • 10'00 h. Visita guiada.

Diumenges

  • 11'30 h. Visita guiada.

Preus visites

  • Particulars: 6 € / Carnet Jove, Menors de 18 anys i Jubilats: 5 / Menors de 7 anys: Gratuïta.

  • Grups: 5 .

  • Minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda: 4  (no inclou l'accés al claustre superior i al refectori).

Dates i horaris extraordinaris de visites

"Porrat de Ròtova" - Pasqües - Sant Vicent Ferrer - Cicle de Concerts "Música en Sant Jeroni" - 9 d'octubre - Pont de Desembre - Nadal

Els horaris extraordinaris de visites están indicats en el calendari del portal de venda d'entrades i s'anuncien puntualment en la secció de "Notícies", en el menú principal del portal web. Consulte la programació per a més informació.

Grups (a partir de 15 persones)

Per a visites de grups es necessària la reserva prèvia. Es considera "grup" a partir d'un mínim de 15 persones. Els grups concertats tenen la possibilitat de visitar-ho en els mateixos horaris de visita establits i també en qualsevol dia de la setmana.

Faça la seua reserva de grup descarregant el formulari de reserva de grup i envie-ho complimentat per correu electrònic a: info@cotalba.es Ens posarem en contacte per a confirmar-li la seua reserva.

Visita conjunta a Sant Jeroni i al Palau Ducal de Gandia

Visita conjunta pensada per a aquells grups i particulars que vulguen acostar-se a la història de dos dels monuments més importants de la comarca de La Safor.

  • Particulars: Sense reserva prèvia, en els horaris d'obertura al públic establits pels dos monuments. Pot adquirir les entrades anticipades en el portal de venda d'entrades del Monasteri. Pot adquirir-les també en el Palau Ducal de Gandia.
  • Grups: Prèvia reserva descarregant el formulari de reserva de grup. Envie el formulari complimentat per correu electrònic a: info@cotalba.es Ens posarem en contacte per a confirmar-li la seua reserva. Pot reservar també en el Palau Ducal de Gandia.
  • Preu visita conjunta a Sant Jeroni de Cotalba i al Palau Ducal de Gandia: 10 € / Centres educatius i menors de 18 anys: 6 € / Menors de 7 anys: Gratuïta.

Història  
   
  Sant Jeroni de Cotalba  
   
  Multimèdia  
   
  Notícies  
   
 Visites  
   
  Celebracions  
   
  Enllaços  
   
  Com arribar  
   
  Contactar  
   
 
Página en facebook del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba Perfil en Twitter del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba Perfil en Instagram del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba
Canal de en Youtube del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba Perfil en TripAdvisor del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba Galeria en Flickr del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba
Perfil en Pinterest del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba Página en Linkedin del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba Artículo de Wikipedia del Monasterio de Sant Jeroni de Cotalba
 
 
Avís Legal